Tarjouksessa syyskuussa mm.

MULTIVITA PLUS

Monipuolinen vitamiini- ja hivenainevalmiste aikuisille päivittäin käytettäväksi.

1 tabletti päivässä.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton. Ei sisällä myöskään eläinperäistä liivatetta.

200 tabl.

18,90 (norm. 24,00)

PERSKINDOL KYLMÄ-LÄMMIN GEELI TAI SPRAY,

Kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka viilentää välittömästi, lämmittää ja rauhoittaa nopeasti. Hyvin imeytyvä, lievittää lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Sopii käytettäväksi liikuntasuorituksen aikana ja sen jälkeen, tai muun fyysisen rasituksen jälkeen.

Kaksivaikutteinen suihke lihaksille ja nivelille. Perskindol Active Spray kylmä-lämpösuihketta suositellaan käytettäväksi osaksi ensiapua lievittämään kipua mm. urheiluvammojen, kuten rasitusvammojen, venähdysten, mustelmien, sijoiltaanmenon ja ruhjeiden yhteydessä.

 

100/150 ml

15,50 (norm. 18,04)

BETHOVER B12 JA BETHOVER B12+FOOLIHAPPO

Bethover B12: Vadelmanmakuinen purutabletti turvaa päivittäisen B12-vitamiinin saannin ja auttaa näin edistämään ja ylläpitämään normaaleja psykologisia toimintoja.

Bethover B12+foolihappo: B12-vitamiinin lisäksi tuotteessa oleva foolihappo on turvallinen, hyödyllinen ja edullinen vitamiini, jonka takia sen käyttö on luontevaa ja tarkoituksenmukaista. Folaattia tarvitaan erityisesti raskauden alkuvaiheessa.

150+20 tabl

23,90 (norm. 29,45/30,15)

PERSKINDOL THERMO HOT GEELI

Perskindol Thermo Hot Gel sopii käytettäväksi lihasjumeihin. Se lämmittää tehokkaasti, rentouttaa lihaksia, tehostaa verenkiertoa ja lievittää kipua. Koostumukseltaan geeli on rasvaton eikä tahraa vaan imeytyy hyvin jättäen iholle miellyttävän tunteen. Geelissä oleva lämpövaikutus alkaa muutamassa minuutissa ja rentouttaa jumittuneet lihakset nopeasti ja tehokkaasti. Sopii pitkäaikaiseen käyttöön ja käytettäväksi yhdessä lääkevalmisteiden kanssa.

100 ml

15,50 (norm. 18,04)

MULTIVITA ASCORBIN LONG 500 mg

Pitkävaikutteinen C-vitamiini-valmiste, joka vapauttaa C-vitamiinia tasaisesti pitkin päivää.  Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

1 tabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton.

200 tabl.

16,90 (norm. 21,35)

BEPANTHEN EYE

Hyaluronihappoa ja dekspantenolia sisältävät silmätipat pullossa. Kosteuttavat, rauhoittavat, hoitavat ja virkistävät kuivia, ärtyneitä ja väsyneitä silmiä muodostamalla sarveiskalvolle tasaisen, kirkkaan ja erityisen pitkäkestoisen suojakalvon.

Säilöntäaineeton.

Sopivat piilolinssien käyttäjille.

 

10 ml

14,90 (norm. 16,04)

SOUVENAID

Varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Makuina vanilja, kahvi ja mansikka.

4x125 ml

12,90 (norm. 15,32)

APOBASE LOTION / CREME / OILY CREME

Hoitavat perusvoiteet herkän ja kuivan / erittäin kuivan ihon kosteutukseen, hoitoon ja puhdistukseen. Kaikenikäisten vartaloille ja päivittäiseen käyttöön sopivia.

Hajusteettomia, parabeenittomia ja väriaineettomia. Testaamisessa ei ole käytetty eläinkokeita.

Apobase Lotion on  kevyt (rasvapitoisuus 20%)

Apobase Creme on keskirasvainen (rasvapitoisuus 30%).

Apobase Oily Creme on rasvainen (rasvapitoisuus 60%).

250 g

9,90 (norm. 12,90)