Apteekkikosmetiikka

AcoAco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

ACO:n ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Ihonhoidossa on tärkeää käyttää tuotteita, jotka on kehitetty juuri omalle ihotyypille. Cliniderm-sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

AvèneAvene

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

ElivoElivo

Elivo on kotimainen hyvinvointituote, jonka tuotteet on kehitelty kotimaisten eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Elivo vartalo- ja hiustuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia. Tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön kuivalle ja herkälle iholle sekä kaikenikäisille.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

FavoraFavora

Favora on Suomalainen ihonhoitosarja. Favora on kehittänyt tuotteitaan jo 15 vuoden ajan. Favoran ihonhoitosarja sisältää kasvipohjaisia luonnonöljyä ja tutkittuja tehoaineita, jotka huolehtivat kasvojen, vartalon, käsien, jalkojen ja hiusten hyvinvoinnista. Tuotteet sopivat herkällekin iholle sekä koko perheelle, kaikille iho- ja hiustyypeille.

Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche-PosayLa_roche_posay

La Roche-Posay on ihotautilääkärien suunnittelema kosmetiikkasarja herkälle iholle. Hyvin siedetty La Roche-Posayn tuotesarja sopii monelle eri ihotyypille: herkkä iho, atooppinen iho, couperosa iho, akneiho ja kutiseva iho.

Tuotesarjan omille sivuille »

Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet kehitetään ja valmistetaan Louis Widmerin omissa laboratorioissa, ihotautilääkäreiden kanssa tiiviissä yhteistyössä. Ne sisältävät minimimäärän säilöntäaineita. Tuotteet edustavat korkeinta mahdollista laatua, niillä on optimaalinen vaikutus ja ne ovat erinomaisen hyvin siedettyjä. Tuotteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

Tuotesarjan omille sivuille »

SebamedSebamed

Sebamed on ensimmäinen alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon. Tuotteet on kehitelty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteet sisältävät hoitavia luonnonöljyjä, virkistäviä vitamiineja, kosteuttavia kasvisteroleja sekä uudistavia aktiiviaineita.

Tuotesarjan omille sivuille »

 

VichyVichy

Vichy on L’Orealin kosmetiikkasarja, jota myydään ainoastaan apteekeissa. Sarjan tuotteet sisältävät ranskalaisen Vichy-kylän lähdevettä, Vichy Thermal Spa-lähdevettä. Lähdeveden mineraalit vahvistavat ja rauhoittavat ihoa. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »