Tervetuloa palveltavaksi Elona APTEEKKIIN!

Reseptien suoratoimitus ja lääkeneuvonta

Reseptilääkkeenne toimitetaan nopeasti odottaessanne suoratoimituspisteissä, joissa voitte asioida saman farmaseutin tai proviisorin kanssa alusta loppuun luottamuksellisesti. Henkilökuntamme antaa Teille tietoa mm. lääkkeiden oikeasta ja turvallisesta käytöstä sekä kelakorvauksista ja lääkevaihdosta.

 

Reseptien uusiminen

Ylöjärvi on siirtynyt käyttämään sähköistä reseptiä eli eReseptiä. Kun sinulle määrätty lääke on lopussa tai resepti on vanhentumassa, voit pyytää sähköisen reseptin uusimista. Voit uusia reseptin Ylöjärven Elona APTEEKISSA tai terveyskeskuksessa. Kun teet uusimispyynnön Elona APTEEKISSA, apteekki välittää pyynnön terveydenhuoltoon. Pyyntö käsitellään terveydenhuollossa 8 päivän kuluessa.

logo_kanta

Annosjakelu

Mikäli haluat jättää lääkkeiden jakamisen apteekin tehtäväksi, kysy annosjakelupalvelua Ylöjärven Elona APTEEKISTA. Elona APTEEKKI jakaa lääkkeesi kahdeksi viikoksi kerrallaan joko ns. annospusseihin tai dosetteihin. Kuljetamme lääkkeet tarvittaessa suoraan kotiisi. Kysy annosjakelu- ja kotiinkuljetuspalvelusta lisää henkilökunnaltamme. Jokaisella annosjakeluasiakkaallamme on oma tukifarmaseutti Elona APTEEKISSA.

Kosmetologin palvelut

Kosmetologi auttaa Teitä mielellään kosmetiikkatuotteiden valinnassa.
Siirry tästä Kosmetologipalvelut-sivulle»

 

Lääkejätteet

Lääkejätteet ovat ongelmajätteitä, joten niitä ei tule laittaa tavallisten roskien joukkoon. Vanhentuneet ja käytöstä poistuneet lääkkeet voitte tuoda meille apteekkiin maksutta. Toimitamme ne edelleen hävitettäväksi ongelmajätelaitokselle.
Tulosta tästä ohje (Pdf-tiedosto) lääkejätteiden hävittämisestä.

 

Työpaikkakassat

Ylöjärven Elona apteekilla on sopimukset 25 työpaikkakassan kanssa. Lista työpaikkakassoista, joiden kanssa meillä on sopimukset, löytyy tästä linkistä.