Tarjouksessa tammikuussa

Biotiini Strong Hair And Nail

Biotiinia, sinkkiä ja metioniinia sisältävä tabletti hiusten ja kynsien hyvinvointiin.

90 tabl.

13,90 (norm. 17,95)

Posivil Fluzink

Imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin, lieventävät oireita ja lyhentävät oireiden kestoa. 1 tabletti sisältää 10 mg sinkkiasetaattia. Makuina anis tai veriappelsiini.

40 tabl.

9,60 (norm. 13,35)

Avene Dermabsolu Day

Päivävoide, joka kiinteyttää, kohottaa ja ravitsee ikääntyvää ihoa.

40 ml

33,50 (norm. 39,75)

Evergia Multilong

Pitkävaikutteinen monivitamiini, joka sisältää 13 vitamiinia ja 13 hivenainetta. Evergia Multilong vapauttaa vitamiinit elimistöön tasaisesti pitkin päivää, toisin kuin tavalliset monivitamiinit. Valmite ei sovellu raskaana oleville tai henkilöille, joilla veren hyytyminen on heikentynyt.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton.

60 kaps.

12,90 (norm. 16,45)

Rela Tabs

Sisältää Lactobacillus reuteria, joka on yksi tutkituimmista maitohappobakteereista. Soveltuu kaiken ikäisille joko päivittäiseen käyttöön tai esimerkiksi matkan tai antibioottikuurin aikana. Mansikan, sitruunan tai omenan makuinen maitohappobakteerivalmiste purutablettina.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

30 tabl.

12,90 (norm. 16,20)

Syylend

Helppokäyttöinen ja tehokas syyläkynä syylien poistoon. Voidaan käyttää vartalo-, käsi- ja jalkasyylien hoitoon. Syylend Peniä käytetään kerran viikossa ja keskimäärin syylät häviävät jo 4-5 käsittelykerran jälkeen. Valmiste sisältää muurahaishappoa, joka läpäisee syylän ja kuivattaa sen, minkä johdosta elimistö alkaa hylkimään syyläkudosta. Soveltuu yli 4-vuotiaille.

3 ml

26,90 (norm. 30,21)

Bethover 1 mg

Bethover on vadelmanmakuinen B12-vitamiinivalmiste muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Vadelmanmakuisen tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä.

Sisältää makeutusaineita (sorbitoli ja ksylitoli). Laktoositon, maidoton, gluteeniton, liivatteeton ja hiivaton.

150 tabl.

24,90 (norm. 29,45)

Devisol 20 mikrog

Yksi tabletti sisältää 20 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini voi tutkitusti auttaa ehkäisemään monia sairauksia, kuten diabetesta, syöpää, nivelreumaa sekä flunssaa. Lisäksi D-vitamiini auttaa kalsiumia imeytymään.  Sitruksen makuisen tabletin voi joko pureskella, imeskellä tai nielaista.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton.

230 tabl.

12,90 (norm. 18,40)

Bevita Eye pipetit

Kosteuttavat, suojaavat ja voitelevat silmätipat kuiville silmille. Valmiste sisältää natriumhyaluronaattia, joka lievittää kuivasilmäisyyden oireita, jotka voivat johtua mm. kuivasta ilmasta, tuulesta tai piilolinsseistä. Bevita Eye lievittää oireita välittömästi ja pitkäkestoisesti. Pakkauksessa on käteviä uudelleensuljettavia pipettejä, jotka säilyvät 12 tuntia avaamisesta.

20x0,5 ml

9,90 (norm. 13,29)

A-vita Plus Nenäsuihke

Öljymäinen nenäsuihke kosteuttaa ja hoitaa nenän kuivia limakalvoja. A-vita Plus-nenäsuihke  sisältää A-vitamiinia, joka elvyttää limakalvoja ja E-vitamiinia, joka suojaa limakalvoja sekä dekspantenolia, joka uudistaa ja kosteuttaa nenän limakalvoa.

20 ml

10,50 (norm. 12,37)

Bethover B12+foolihappo

Mansikanmakuinen imeskelytabletti B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen. B12-vitamiinin vähäinen saanti aiheuttaa muistin heikkenemistä sekä hermosto-oireita. Foolihappo puolestaan edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Valmistetta suositellaan mm. ikääntyville, kasvissyöjille ja metformiini lääkitystä käyttäville. B12-vitamiinin avulla elimistö muuttaa foolihapon aktiiviseen muotoon.

Maidoton, laktoositon, hiivaton, sokeriton.

150 tabl.

24,90 (norm. 30,15)