Tarjouksessa huhtikuussa mm.

BIORION-TUOTTEET -15%

Tuoteperhe hiusten hyvinvointiin. Biorion-sarjaan kuuluu kapselit, tuuheuttava ja kosteuttava shampoo, tuuheuttava ja ravitseva hoitoaine ja stimuloiva hoitoneste hiuspohjalle.

useita kokoja

-15 %

MULTITABS FAMILY

Monivitamiini-hivenainetabletti koko perheelle 7-vuotiaasta alkaen. Pieni, helposti nieltävä tabletti. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton.

190 tabl.

19,90 (norm. 24,25)

THEALOZ DUO

Kaksivaikutteinen silmätippa kuiville silmille. Vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita. Suojaa silmän epiteelisoluja ja lisää kyynelkalvon paksuutta. Ei sumenna näköä. Voidaan käyttää myös piilolinssien kanssa. Säilyy avattuna 3 kk.

Hypotoninen, fosfaatiton ja säilytysaineeton.

10 ml

14,50 (norm. 16,80)

DEVISOL 20MIKROG ORIGINAL, MUSTIKKA TAI NEUTRAL

20 mikrogramman vahvuinen d-vitamiinitabletti.

Makuina mieto sitruuna, mustikka tai neutraali.

200 tabl

14,90 (norm. 18,50)

MULTIVITA ASCORBIN LONG 500 mg

Pitkävaikutteinen C-vitamiini-valmiste, joka vapauttaa C-vitamiinia tasaisesti pitkin päivää.  Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

1 tabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton.

200 tabl.

18,90 (norm. 21,35)

AVENE SOOTHING EYE CONTOUR CREAM

Rauhoittava silmänympärysvoide herkälle, ärtyneelle ja atooppiselle silmänympärysiholle. Lievittää kutinaa, punoitusta, turvotusta ja kiristävää tunnetta.

Kevyt ja hyvin imeytyvä koostumus. Vaikuttavina aineina hyaluronihappo, bisabolol, dextransulfaatti, E-vitamiinin esiaste. Hajusteeton ja säilöntäaineeton. Tuotteella on Allergia- ja Astmaliiton tunnus.

 

10 ml

20,50 (norm. 23,30)

avene_soothing_eye_cont_cream

PHYSIOMER BABY, NORMAL TAI STRONG

PHYSIOMER-suihkeet ovat luonnollista, isotonista merivettä sisältäviä suihkeita, jossa on paljon mineraaleja ja hivenaineita. Ne ovat luonnollisia ja tehokkaita tuotteita, jos nenäsi on tukossa, vuotava tai kutiseva. Tuotteet ovat täysin steriilejä, eivätkä sisällä säilöntäaineita. Hygieenisiä, ponnekaasuttomia pakkauksia, joita on helppo käyttää erilaisissa nenävaivoissa.

115-210 ml

10,90 (norm. 13,48)

APOBASE LOTION / CREME / OILY CREME

Hoitavat perusvoiteet herkän ja kuivan / erittäin kuivan ihon kosteutukseen, hoitoon ja puhdistukseen. Kaikenikäisten vartaloille ja päivittäiseen käyttöön sopivia.

Hajusteettomia, parabeenittomia ja väriaineettomia. Testaamisessa ei ole käytetty eläinkokeita.

Apobase Lotion on  kevyt (rasvapitoisuus 20%)

Apobase Creme on keskirasvainen (rasvapitoisuus 30%).

Apobase Oily Creme on rasvainen (rasvapitoisuus 60%).

250 g

9,80 (norm. 12,90)