Tarjouksessa lokakuussa mm.

IDOFORM CAPS

Korkealaatuinen maitohappobakteerikapseli, joka sisältää maailman tutkituinta ja dokumentoitua maitohappobakteerikantaa, Lactobacillus rhamnosus GG:tä.  Lisäksi valmisteessa on Bifidobacterium BB-12– maitohappobakteeria, jota on suolistossa luonnostaankin. Päiväannos 1 kapseli sisältää 1000 miljoonaa elävää maitohappobakteeria. Valmiste soveltuu sekä aikuisille että lapsille päivittäiseen käyttöön. Kapseli voi tarvittaessa avata ja sisällön sekoittaa nesteeseen, ei kuitenkaan kuumaan juomaan.

100 kaps.

22,90 (norm. 28,90)

MAGNECIT NIELTÄVÄ/PURUTABL

Erityisesti sydämelle, lihaksille ja hermostolle tärkeä magnesium hyvin imeytyvässä sitraattimuodossa ja magnesiumin soluunottoa tehostava B6-vitamiini samassa valmisteessa. Vuorokausiannos tulisi jakaa kahteen ajankohtaan imeytymi­sen optimoimi­seksi.

Purutabletti sisältää makeutusaineita (sorbitoli, ksylitoli, stevioliglykosidit)

Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.

 

 

200 tabl/purutabl

16,90 (norm. 20,35)

POSIVIL FLUZINK

Imeskelytabletit auttavat flunssan ensioireisiin, lieventävät oireita ja lyhentävät oireiden kestoa. 1 tabletti sisältää 10 mg sinkkiasetaattia. Makuina anis tai veriappelsiini.

40 tabl.

9,90 (norm. 13,35)

THEALOZ DUO

Kaksivaikutteinen silmätippa kuiville silmille. Vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita. Suojaa silmän epiteelisoluja ja lisää kyynelkalvon paksuutta. Ei sumenna näköä. Voidaan käyttää myös piilolinssien kanssa. Säilyy avattuna 3 kk.

Hypotoninen, fosfaatiton ja säilytysaineeton.

10 ml

14,50 (norm. 16,80)

BEPANTHEN SENSICALM

Ihon kutina, punoitus ja turvotus voivat johtua esim. ihottumasta, atooppisesta ihottumasta, allergisesta reaktiosta, ihon kuivuudesta tai ihoärsytyksestä. Kortisoniton emulsiovoide lievittää kutinaa ja elvyttää ihon sarveiskerrosta vähentäen raapimisen tarvetta ja auttaen ihoa parantumaan. Tarvittaessa päivittäiseenkin käyttöön.

 

50 g

14,90 (norm. 17,35)

MINISUN MONIVITAMIINI VAHVA

Aktiivisen ihmisen monivitamiini. Sisältää reilun annoksen mm. D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä sekä lisäksi ubikinonia ja mustikkauutetta. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä.

Laktoositon, hiivaton ja soijaton.

 

120 tabl.

17,90 (norm. 22,25)

MINISUN MONIVITAMIINI EXTRA VAHVA

Aktiivisen ihmisen monivitamiini, joka sisältää 16 vitamiinia ja hivenainetta sekä ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Extra Vahva monivitamiinissa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet kätevästi yhdessä nieltävässä tabletissa, muun muassa 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä reilu annos kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä.

90 tabl

17,90 (norm. 22,25)

DEVISOL 20MIKROG ORIGINAL, MUSTIKKA TAI NEUTRAL

20 mikrogramman vahvuinen d-vitamiinitabletti.

Makuina mieto sitruuna, mustikka tai neutraali.

200 tabl

14,90 (norm. 18,50)

NASO/NASO FRESH SEESAMIÖLJY RATIOPHARM

Kosteuttaa nenän kuivia limakalvoja. Esimerkiksi nuha, pakkanen ja kuiva huoneilma aiheuttavat nenän limakalvojen kuivumista. Naso Seesamiöljy sopii koko perheelle. Sisältää 100 % seesamiöljyä.

10 ml

7,90 (norm. 9,79)