Tarjouksessa maaliskuussa mm.

NASOLIN A-VITAMIN

Kosteuttavat ja hoitavat seesamiöljypohjaiset a-vitamiininenäsuihkeet kuivan ja karstaisen nenän hoitoon. 3 erilaista, valmistettu Suomessa.

10 ml

7,90 (norm. 9,37)

AVENE XERACALM CREAM TAI BALM

Kosteusvoide atooppiselle, kutiavalle ja kuivalle iholle. Voide vähentää tehokkaasti kutinaa, rauhoittaa punoitusta ja ihoärsytystä sekä suojaa ihoa. Voidetta voi käyttää rikkinäiselle iholle, sillä se on steriili. Sopii kaikenikäisille päivittäiseen käyttöön.

Säilöntäaineeton, hajusteeton, alkoholiton.

200 ml

19,90 (norm. 23,40)

BIORION-TUOTTEET -15%

Tuoteperhe hiusten hyvinvointiin. Biorion-sarjaan kuuluu kapselit, tuuheuttava ja kosteuttava shampoo, tuuheuttava ja ravitseva hoitoaine ja stimuloiva hoitoneste hiuspohjalle.

useita kokoja

-15 %

BEPANTHEN ANTI-EXEM

Ihon kutina, punoitus ja turvotus voivat johtua esim. ihottumasta, atooppisesta ihottumasta, allergisesta reaktiosta, ihon kuivuudesta tai ihoärsytyksestä. Kortisoniton emulsiovoide lievittää kutinaa ja elvyttää ihon sarveiskerrosta vähentäen raapimisen tarvetta ja auttaen ihoa parantumaan. Tarvittaessa päivittäiseenkin käyttöön.

 

50 g

14,90 (norm. 17,35)

MINISUN MONIVITAMIINI VAHVA

Aktiivisen ihmisen monivitamiini. Sisältää reilun annoksen mm. D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä sekä lisäksi ubikinonia ja mustikkauutetta. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä.

Laktoositon, hiivaton ja soijaton.

 

120 tabl.

18,00 (norm. 22,25)

DIASPORAL EXTRA / DIASPORAL EXTRA DIREKT

Yksi annospussillinen sisältää 400 mg magnesiumsitraattia, joka imeytyy nopeasti ja tehokkaasti. Magnesium edistää lihasten, hermoston ja luuston normaalia toimintaa ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Valmiste on hedelmäisen appelsiinin makuinen. Rakeet sekoitetaan veteen (Diasporal Extra) tai annostellaan suoraan suuhun (Diasporal Extra Direkt).

 

20 annospussia

13,30 (norm. 16,70)

MELATONIINI EXTRA VAHVA

1,9 mg melatoniinia sisältävä nieltävä tabletti auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia.

100 tabl.

17,00 (norm. 21,80)

BEPANTHEN EYE

Hyaluronihappoa ja dekspantenolia sisältävät silmätipat käytännöllisissä kerta-annospipeteissä kosteuttavat, rauhoittavat, hoitavat ja virkistävät kuivia, ärtyneitä ja väsyneitä silmiä muodostamalla sarveiskalvolle tasaisen, kirkkaan ja erityisen pitkäkestoisen suojakalvon.

Säilöntäaineeton.

Sopivat piilolinssien käyttäjille.

 

20 x 0,5 ml

11,90 (norm. 13,02)

AQUALAN L TAI PLUS

Tehokkaat peruskosteuttajat pehmentävät ihoa ja lisäävät sen kimmoisuutta.

200 ml

7,90 (norm. 10,50)

SOUVENAID

Varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu kliininen ravintovalmistejuoma. Makuina vanilja, kahvi ja mansikka.

4x125 ml

12,95 (norm. 15,32)