Tarjouksessa huhtikuussa

Thealoz Duo

Kaksivaikutteinen silmätippa kuiville silmille. Vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita. Suojaa silmän epiteelisoluja ja lisää kyynelkalvon paksuutta. Ei sumenna näköä. Voidaan käyttää myös piilolinssien kanssa. Säilyy avattuna 3 kk.

Hypotoninen, fosfaatiton ja säilytysaineeton.

10 ml

13,90 (norm. 16,30)

Devisol

Raikkaan sitruksen makuinen tabletti sisältää 20 ug D3-vitamiinia.  Helposti suussa hajoavan tabletin voi pureskella, imeskellä tai niellä.

Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton.

200 tabl.

14,90 (norm. 18,40)

Lysi Omega-3 Vahva + D3

Omega-3-rasvahapoilla on suotuisa vaikutus mm. sydämen ja aivojen toimintaan sekä näkökykyyn. D-vitamiini tukee vastustuskykyä ja kalsiumin imeytymistä. Yhdessä kapselissa on 620 mg omega-3-rasvahappoja (E-EPA:a 310 mg ja DHA:ta 205 mg) ja D-vitamiinia 25 µg.

Laktoositon, sokeriton, gluteeniton. Ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita. Ei suositella henkilöille, joiden verenhyytyminen on heikentynyt.

100 kaps.

17,90 (norm. 21,35)

Melatoniini Orion

Ilman nestettä suussa hajoava tabletti sisältää 1,9 mg:a melatoniinia, joka auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeroväsymystä. Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille eikä raskaana oleville / imettäville naisille. Neutraalinmakuinen. Hammasystävällinen.

Laktoositon, gluteeniton, liivatteeton, soijaton, hiivaton. Ei sisällä myöskään aromi- tai väriaineita eikä eläinperäisiä ainesosia.

100 tabl.

21,60 (norm. 25,80)

Betolvex

B12-vitamiinivalmiste esimerkiksi ikääntyville, kasvissyöjille, vegaaneille ja keliaakikoille.  B12-vitamiini tukee hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja. Tabletti sisältää 1mg:n B12-vitamiinia, ja on pieni ja helposti nieltävä.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja liivatteeton.

 

150 tabl.

24,50 (norm. 30,00)

Diasporal Extra / Diasporal Extra Direkt

Yksi annospussillinen sisältää 400 mg magnesiumsitraattia, joka imeytyy nopeasti ja tehokkaasti. Magnesium edistää lihasten, hermoston ja luuston normaalia toimintaa ja vähentää väsymystä ja uupumusta. Valmiste on hedelmäisen appelsiinin makuinen. Rakeet sekoitetaan veteen (Diasporal Extra) tai annostellaan suoraan suuhun (Diasporal Extra Direkt).

 

20 annospussia

13,90 (norm. 16,70)

Rela Tabs

Sisältää tehokasta Lactobacillus reuteri Protectis -maitohappobakteeria, joka on yksi tutkituimmista maitohappobakteereista. Soveltuu kaiken ikäisille joko päivittäiseen käyttöön tai esimerkiksi matkan tai antibioottikuurin aikana. Mansikan, sitruunan tai omenan makuinen purutabletti.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

30+10 purutabl.

13,90 (norm. 16,20)

Aco Body Caring Shower Oil

Hellävarainen suihkuöljy. Sisältää hoitavia luonnollisia öljyjä (esim. soija- ja auringonkukkaöljyä), jotka suojaavat, rauhoittavat ja pehmentävät ihoa. Kosteuttaa tehokkaasti 8 tunnin ajan. Sopii kaikille ihotyypeille.

Miedosti hajustettu tai hajusteeton.

400 ml

9,95 (norm. 12,30)

Aqualan L / Aqualan Duo / Aqualan Plus

Perusvoiteet päivittäiseen ihonhoitoon. Soveltuvat ihon kosteutuksen lisäksi esimerkiksi meikin poistoon ja ihon puhdistukseen.

Hajusteettomia ja väriaineettomia.

200 g

7,90 (norm. 10,50)

Minisun Monivitamiini Multi

Monivitamiinivalmiste jokapäiväiseen käyttöön. Sisältää 11 vitamiinia ja 4 hivenainetta – erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä B-, C- ja D-vitamiineja. Purutablettien makuina appelsiini, kola ja mansikka.

Maidoton ja laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton

Makeutettu sorbitolilla, ksylitolilla ja sukraloosilla.

90 purutabl.

9,90 (norm. 12,40)

Avène Soothing Eye Contour Cream

Rauhoittava silmänympärysvoide herkälle, ärtyneelle ja atooppiselle silmänympärysiholle. Lievittää kutinaa, punoitusta, turvotusta ja kiristävää tunnetta.

Kevyt ja hyvin imeytyvä koostumus. Vaikuttavina aineina hyaluronihappo, bisabolol, dextransulfaatti, E-vitamiinin esiaste. Hajusteeton ja säilöntäaineeton. Tuotteella on Allergia- ja Astmaliiton tunnus.

 

10 ml

18,90 (norm. 22,35)

avene_soothing_eye_cont_cream

Lysi Omega-3 Vahva

Omega-3-rasvahapoilla on suotuisa vaikutus mm. sydämen ja aivojen toimintaan sekä näkökykyyn. Yhdessä kapselissa on 620 mg omega-3-rasvahappoja (E-EPA:a 310 mg ja DHA:ta 205 mg).

Laktoositon, sokeriton, gluteeniton. Ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita. Ei suositella henkilöille, joiden verenhyytyminen on heikentynyt.

120 kaps.

17,90 (norm. 21,35)

Priorin Extra

Hiusten täsmäravinne sisältää hirssiuutetta, B5-vitamiinia, vehnänalkioöljyä ja biotiinia. Tuote aktivoi hiusten kasvua ja estää hiusten ohenemista. Tutkitusti näkyviä tuloksia 12 viikossa. Paras tulos ilmenee 6 kuukauden käytön jälkeen.

180 kaps.

79,00 (norm. 103,30)

Lactrase GO / Nogasin GO

Entsyymit ovat katalyyttejä, jotka nopeuttavat kemiallisia reaktioita suojaten ja helpottaen ruoansulatusta.

Lactrase GO -valmisteen laktaasientsyymi (5000 FCC) pilkkoo tehokkaasti maitosokeria eli laktoosia vähentäen vatsan turvotusta, ilmavaivoja ja ripulia.

Nogasin GO -valmisteen alfa-galaktosidaasi –entsyymi (600 GAIU) edistää kasvisten ja viljatuotteiden sisältämien sulamattomien hiilihydraattien pilkkoutumista ehkäisten vatsakipua, ilmavaivoja ja turvotusta.

Hedelmän makuiset purutabletit ovat gluteenittomia, maidottomia, laktoosittomia ja liivatteettomia.

 

50 purutabl.

15,90 (norm. 20,30)

Yotuel Classic / Yotuel Pharma

Valkaisevat vaahtoamattomat hammastahnat. Poistavat hellävaraisesti tummentumia hampaiden pinnalta. Sopivat myös henkilöille, joilla on herkät limakalvot tai aftoja. Sisältävät fluoria ja ksylitolia.

50 ml

7,50 (norm. 8,92)