Tarjouksessa elokuussa

Helein Biotin+

Sisältää monipuolisesti kynsien ja hiuksen hyvinvoinnille tärkeitä aineita. Biotiini ylläpitää ihon ja hiusten hyvinvointia. Keratiini puolestaan on hiuksissa ja kynsissä esiintyvä proteiini. Sinkki edistää kynsien ja hiusten pysymistä normaaleina sekä osallistuu keratiinin muodostukseen. C-vitamiini toimii antioksidanttina.

60 tabl.

14,90 (norm. 17,80)

Minisun Multivitamin Junior

Suomalaisille lapsille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Minisun Multivitamin Junior sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia sekä sinkkiä. Valmiste soveltuu pävittäiseen käyttöön.  Purutabletit ovat appelsiinin makuisia.

Laktoositon, gluteeniton,  maidoton ja liivatteeton.

100 +25 tabl.

12,40

Minisun Junior Tähtimarja

Suomalaisille lapsille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Minisun Junior Tähtimarja sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia sekä sinkkiä. Valmiste soveltuu pävittäiseen käyttöön. Tähdenmuotoiset purutabletit ovat lempeän marjaisan makuisia.

Laktoositon, gluteeniton,  maidoton ja liivatteeton.

100 + 25 tabl.

12,40

Minisun Junior D-vitamiini 10 mikrog.

Lapsille suunnattu D-vitamiinitabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. Minisun Junior Nalle on mansikanmakuinen ja nallen muotoinen tabletti. D-vitamiini osallistuu luuston rakentamiseen ja vastustuskyvyn ylläpitoon.

Valmiste on sokeriton, gluteeniton, maidoton, laktoositon ja hiivaton.

100 tabl.

9,70 (norm. 11,40)

Helein Strong Collagen

Ylläpitää ihon nuorekkuutta ja kiinteyttä. Helein Strong Collagen sisältää kliinisesti tutkittua kollageenia hyvin imeytyvässä peptidimuodossa. Lisäksi valmisteessa on C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin muodostumista sekä edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton.

90 tabl.

15,90 (norm. 20,20)

Beko Strong B12 + foolihappo + B6

B12-vitamiini, foolihappoa ja B6-vitamiini edistävät mm. normaaleja psykologisia toimintoja, tukevat immuunijärjestelmän toimintaa sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. Pienikokoinen, helposti nieltävä tabletti.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton, sokeriton.

100 tabl.

22,90 (norm. 26,30)

Melatoniini Orion 1,9mg

Suussahajoava melatoniinivalmiste auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille tai raskaana oleville tai imettäville naisille.

Laktoositon, gluteeniton, liivatteeton, soijaton, hiivaton.

100 tabl.

21,90 (norm. 25,30)

Rela Drops D-tipat

Sisältää tutkitusti tehokasta Lactobacillus reuteri-maitohappobakteeria, joka on peräisin äidinmaidosta. Lisäksi valmisteessa on D3-vitamiinia. Valmiste soveltuu vauvoille, pienille lapsille ja niille, jotka eivät pysty pureskelemaan tai nielemään tabletteja. Valmiste on turvallinen myös vastasyntyneille. Rela Drops D3-tippojen öljyseos on todettu hyvin siedetyksi. Voidaan sekoittaa ruokaan tai juomaan.

10 ml

17,90 (norm. 20,20)

Minisun Monivitamiini Vahva

Sisältää reilun annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Valmisteessa on lisäksi ubikinonia sekä mustikkauutetta. Monivitamiinin avulla varmistat kaikkein tärkeimpien vitamiinien ja hivenaineiden saannin, joiden avulla voit hyvin ja jaksat paremmin. Minisun monivitamiini vahva sopii erityisesti aktiivisille aikuisille, liikkujille, stressistä kärsiville ja ikääntyville.

Laktoositon, hiivaton, soijaton.

120+25 tabl.

22,25

Minisun Omega-3 Vahva

Aikuisille suunnattu pureskeltava geelipala omega-3 rasvahappojen ja D-vitamiinin saannin turvaamiseen. Yksi geelipala sisältää 846mg kalaöljyä ja 5 mikrogrammaa D3-vitamiinia. Suositeltu päiväannos on 1-2 geelipalaa päivässä. Raikas ja pehmeä geelipala maistuu appelsiinille ja sitruunalle.

 

45 kpl

20,90 (norm. 24,10)

Minisun Omega-3 Junior

Lapsille suunnattu valmiste omega-3 rasvahappojen ja D-vitamiinin saannin turvaamiseen. Yksi geelipala sisältää 10 mikrogrammaa D-vitamiinia ja 600 milligrammaa korkealaatuisia kalaöljyjä. Geelipala on hedelmäisen makea ja pehmeän tuntuinen suussa, makuina vadelma, appelsiini ja sitruuna.

Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton, hiivaton.

45 kpl

13,70 (norm. 15,75)