Tarjouksessa syyskuussa

Multivita Plus

Multivita Plus on erityisesti aikuisille suunniteltu monivitamiini, johon on lisätty mm. näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia, suonenvetoihin helpotusta antavaa magnesiumia sekä soluille välttämätöntä foolihappoa.

Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.

200 tabl.

17,90 (norm. 24,00)

Betolvex

B12-vitamiinivalmiste esimerkiksi ikääntyville, kasvissyöjille, vegaaneille ja keliaakikoille.  B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja. Tabletti on pieni ja helposti nieltävä.

Laktoositon, gluteeniton hiivaton, soijaton ja liivatteeton.

 

150 tabl.

24,90 (norm. 29,45)

XL-S Medical Max Strenght

Vähentää kalorien saantia rasvasta, hiilihydraateista ja sokereista estämällä niiden imeytymistä. XL-S Medical Max Strenght sisältää Clavitanolia, joka estää näiden ravintoaineiden pilkkoutumista ja imeytymistä. Clavitanol on luonnollinen yhdistelmä rypäleuutetta ja maissista peräisin olevaa L-arbinoosia. Kliinisesti todistettu teho ja hyvin siedetty valmiste. Annostus: 2 tablettia 30 minuuttia ennen kahta pääateriaa.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soiajton ja liivatteeton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

120 tabl.

69,90 (norm. 95,93)

Systane Ultra

Silmätipat kosteuttavat välittömästi ja pitkäkestoisesti ilman näön hämärtymistä. Systane Ultra- silmätipoissa on käytetty säilöntäaineena hyvin siedettyä Polyquadia® ja valmiste soveltuu käytettäväksi myös piilolinssien kanssa. Avattu pullo on käytettävä 6 kuukauden kuluessa.

10 ml

13,90 (norm. 15,62)

Aqualan Plus

Helppo ja nopeakäyttöinen perusvoide, joka antaa iholle pitkäkestoisen kosteutuksen. Aqualan Plus ei tahraa eikä jätä iholle rasvaista tuntua. Sopii päivittäiseen käyttöön ihon rasvaukseen sekä meikin poistoon ja ihon puhdistukseen.

Hajusteeton, väriaineeton.

200 g

7,90 (norm. 10,50)

Rela Tabs

Sisältää Lactobacillus reuteria, joka on yksi tutkituimmista maitohappobakteereista. Soveltuu kaiken ikäisille joko päivittäiseen käyttöön tai esimerkiksi matkan tai antibioottikuurin aikana. Mansikan, sitruunan tai omenan makuinen maitohappobakteerivalmiste purutablettina.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

30+10 tabl.

14,50 (norm. 16,20)

Priorin Extra

Hiusjuuren täsmäravinne sisältää hirssiuutetta, B5-vitamiinia, vehnänalkioöljyä ja biotiinia. Tuote aktivoi hiusten kasvua ja estää hiusten ohenemista. Priorin extraa tulisi käyttää vähintään 3 kuukautta ja paras tulos ilmenee 6 kuukauden käytön jälkeen.

180 tabl.

81,00 (norm. 103,30)

MagneCit

Hyvin imeytyvä magnesiumsitraatti ja magnesiumin soluunottoa tehostava B6-vitamiini samassa valmisteessa. Vuorokausiannos sisältää 300 mg magnesiumia. Nieltävä tai appelsiininmakuinen purutabletti.

100+20 tabl.

9,90 (norm. 14,45)

Ducray Keracnyl PP

Hoitovoide epäpuhtaalle iholle. Myrtacine-tehoaine estää bakteerien kasvua ja rauhoittaa tulehdusreaktioita. Vitamin PP eli B3-vitamiini puolestaan rauhoittaa ihon tulehdusreaktiota ja punoitusta sekä ennaltaehkäisee aknearpien muodostumista. Lisäksi voiteessa on sabal-uutetta, joka hillitsee talin eritystä. Hoitovoidetta levitetään aamuin illoin puhdistetulle ja kuivalle iholle. Soveltuu käytettäväksi paikallisten lääkehoitojen kanssa. Hajusteeton.

30 ml

14,90 (norm. 17,35)

Sebamed Liquid Face and Body

Hoitava pesuneste sopii koko perheelle, kasvoille ja vartalolle myös erilaisten ihosairauksien hoidon tueksi. Auttaa säilyttämään ihon luonnollisen, happaman suojan. Sisältää ihoa uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on pudas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne.

1100 ml

14,50 (norm. 20,60)

Minisun D-vitamiini 20 mikrog.

Yksi tabletti sisältää 20 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini voi tutkitusti auttaa ehkäisemään monia sairauksia, kuten diabetesta, syöpää, nivelreumaa sekä flunssaa. Lisäksi D-vitamiini auttaa kalsiumia imeytymään.

Tabletti on hyvänmakuinen ja sen voi joko pureskella, imeskellä tai nielaista.

Laktoositon, gluteeniton.

200 tabl.

14,90 (norm. 18,00)

Apobase Creme tai Oily Creme

Apobase Creme on keskirasvainen ja hoitava perusvoide herkälle ja kuivalle iholle. Sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön. Apobase creme soveltuu ihon kosteutukseen, hoitoon sekä puhdistukseen. Se imeytyy nopeasti eikä jätä iholle rasvaista tuntua.

Apobase Oily Creme on helposti levittyvä rasvainen perusvoide, joka sopii erittäin kuiva ihon päivittäiseen hoitoon tai esimerkiksi täsmähoitona kuiville ihoalueille ja halkeileville kantapäille. Apobase perusvoideperheen rasvaisin ja hoitavin vaihtoehto.

Voiteet ovat hajusteettomia ja parabeenittomia.

250 g

9,90 (norm. 12,90)