Tarjouksessa helmikuussa

Kaupan päälle Ceralan pesuöljy

Kun ostat Aqualan L, Duo tai Plus pumppupullon (500g), saat kaupan päälle Ceralan pesuöljyn (200g). Rajoitettu erä. Ei koske reseptillä toimitettavia tuotteita.

Lahjan arvo 9,75

Ceralan_cleansing_oil

Bethover B12+foolihappo

Mansikanmakuinen imeskelytabletti B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen. B12-vitamiinin vähäinen saanti aiheuttaa muistin heikkenemistä sekä hermosto-oireita. Foolihappo puolestaan edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Valmistetta suositellaan mm. ikääntyville, kasvissyöjille ja metformiini lääkitystä käyttäville. B12-vitamiinin avulla elimistö muuttaa foolihapon aktiiviseen muotoon.

Maidoton, laktoositon, hiivaton, sokeriton.

150 tabl.

24,90 (norm. 30,15)

Bethover_B12_foolihappo_50tabl_CMYK_PIENI

Helein Biotin+

Sisältää monipuolisesti kynsien ja hiuksen hyvinvoinnille tärkeitä aineita. Biotiini ylläpitää ihon ja hiusten hyvinvointia. Keratiini puolestaan on hiuksissa ja kynsissä esiintyvä proteiini. Sinkki edistää kynsien ja hiusten pysymistä normaaleina sekä osallistuu keratiinin muodostukseen. C-vitamiini toimii antioksidanttina.

60 tabl.

14,90 (norm. 17,80)

helein-biotin-plus-300dpi-CMYK_png

Minisun Junior D-vitamiini 10 mikrog.

Lapsille suunnattu D-vitamiinitabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. Minisun Junior Nalle on mansikanmakuinen ja nallen muotoinen tabletti ja Minisun Junior Apina on banaaninmakuinen ja apinan muotoinen tabletti.

D-vitamiini osallistuu luuston rakentamiseen ja vastustuskyvyn ylläpitoon.

Valmiste on sokeriton, gluteeniton, maidoton, laktoositon ja hiivaton.

100 tabl.

8,90 (norm. 10,70)

Minisun-D3-Junior-Banaani-10mikrog-100tbl-RGB-590x590

Helein Strong Collagen

Ylläpitää ihon nuorekkuutta ja kiinteyttä. Helein Strong Collagen sisältää kliinisesti tutkittua kollageenia hyvin imeytyvässä peptidimuodossa. Lisäksi valmisteessa on C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin muodostumista sekä edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton.

90 tabl.

15,80 (norm. 20,20)

Helein_Strong_Collagen_90tbl_pahvi_purkki._CMYK

Minisun D-vitamiini 50 mikrog.

Yksi tabletti sisältää 50 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini voi tutkitusti auttaa ehkäisemään monia sairauksia, kuten diabetesta, syöpää, nivelreumaa sekä flunssaa. Lisäksi D-vitamiini auttaa kalsiumia imeytymään.

Tabletti on hyvänmakuinen ja sen voi joko pureskella, imeskellä tai nielaista.

Laktoositon, gluteeniton.

200 tabl.

19,90 (norm. 26,10)

index

Osta Rela Tabs 60 tai 90 tabl.

Rela Tabs makuina mansikka, omena ja sitruuna.

*Helsinki- Tukholma-risteilyetukortti 2-4 hengelle. Lue lisää kampanjasta: www.relatabskampanja.fi Muista säästää ostokuitti!

Risteilyn arvo jopa 128

RelaTabs_30kpl

Minisun D-vitamiini 20 mikrog.

Yksi tabletti sisältää 20 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini voi tutkitusti auttaa ehkäisemään monia sairauksia, kuten diabetesta, syöpää, nivelreumaa sekä flunssaa. Lisäksi D-vitamiini auttaa kalsiumia imeytymään.

Tabletti on hyvänmakuinen ja sen voi joko pureskella, imeskellä tai nielaista.

Laktoositon, gluteeniton.

200 tabl.

13,90 (norm. 17,80)

minisun_20mikrog_300tabl