Tarjouksessa toukokuussa

Devisol 20 mikrog

Yksi tabletti sisältää 20 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini voi tutkitusti auttaa ehkäisemään monia sairauksia, kuten diabetesta, syöpää, nivelreumaa sekä flunssaa. Lisäksi D-vitamiini auttaa kalsiumia imeytymään.  Sitruksen makuisen tabletin voi joko pureskella, imeskellä tai nielaista.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton.

100 tabl.

10,90 (norm. 12,00)

Devisol_20_100tabl_m

Tearsagain silmäsuihke

Tearsagain on liposomisilmäsuihke kuiville silmille. Silmäsuihke hoitaa kuivia silmiä ja palauttaa silmän luonnollisen kosteuden. Tearsagainia suihkautetaan suljetuille luomille, silmät avataan ja räpytellään muutaman kerran. Suihkeessa olevat liposomit pääsevät silmäluomen reunaan, jossa se sekoittuu kehon omien liposomien kanssa ja levittyy silmän pinnalle kosteuttaen silmiä. Tearsagainia voidaan käyttää piilolinssien ja silmämeikin kanssa yhtäaikaa.

10 ml

19,90 (norm. 21,00)

tearsagain_10ml

Apobase Carbamide 5%

Tehokosteuttava perusvoide kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön. Apobase Carbamide sisältää 5% karbamidia ja glyserolia, jotka kosteuttavat ihoa ja auttavat vähentämään kosteuden haihtumista iholta. Hajusteeton ja parabeeniton.

250 g

13,90 (norm. 14,79)

2379139

Aco aurinkotuotteet

Aco aurinkotuotteet (ei itseruskettavat) -20% ja aurinkotuotteen ostajalle huulivoide kaupan päälle.

-20 %

original

Physiomer Hyperton Spray

Nenäsuihke helpottaa tukkoisen nenän oireita ja vähentää painetta sivuonteloissa.  Physiomer Hyperton Spray sisältää merivesiliuosta (2,2%), joka poistaa ylimääräistä nestettä turvonneista sivuonteloista osmoottisen vaikutuksen ansiosta. Nenäsuihke soveltuu päivittäiseen käyttöön aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille.

20 ml

7,90 (norm. 9,06)

HypertonFI

Multivita Magnesiumsitraatti + B6

Sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia,joka suojaa elimistöä monilta aineenvaihdunnan häiriöiltä, antaa lihas- ja sydänsoluille energiaa sekä edistää luuston ja hermoston hyvinvointia. Magnesiumin saantia on syytä lisätä, jos stressi aiheuttaa väsymystä ja ärtyisyyttä, PMS-oireet vaivaavat tai unen saannissa on vaikeuksia. Valittavana joko greipin tai lime-sitruunan makuinen purutabletti tai nieltävä tabletti. Yksi tabletti sisältää 150 mg magnesiumsitraattia ja 2 mg B6-vitamiinia.

90 tabl.

13,90 % (norm. 15,45)

multivita_magnesiumsitraatti_90tabl+purutabl+lime