Tarjouksessa lokakuussa

Devisol 20 mikrog

Yksi tabletti sisältää 20 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini voi tutkitusti auttaa ehkäisemään monia sairauksia, kuten diabetesta, syöpää, nivelreumaa sekä flunssaa. Lisäksi D-vitamiini auttaa kalsiumia imeytymään.  Sitruksen makuisen tabletin voi joko pureskella, imeskellä tai nielaista.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton.

200 tabl.

15,50 (norm. 18,40)

devisol_20mikrog_200tabl

Nasolin Flustopper

Ainutlaatuinen nenäsumute nuhan ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Valmiste irrottaa limaa, poistaa taudinaiheuttajia sekä hoitaa nenän ärtyneitä ja turvonneita limakalvoja. Tuote häätää viruksia alhaisen pH:n avulla sekä huuhtelee niitä pois limakalvolta. Nenäsumute myös muodostaa suojaavan kalvon nenän pointasoluille.

15 ml

10,50 (norm. 11,46)

Flustopper_nenaesuihke_flunssaan_yliopistonverkkoapteekki

Devisol Strong 50 mikrog.

Yksi tabletti sisältää 50 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini voi tutkitusti auttaa ehkäisemään monia sairauksia, kuten diabetesta, syöpää, nivelreumaa sekä flunssaa. Lisäksi D-vitamiini auttaa kalsiumia imeytymään. Imeskelytabletissa on raikas sitruksen maku.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton.

200 tabl.

-15 % (norm. 26,10)

index

Sebamed Olive Face and Body Wash

Hoitava pesuneste sopii koko perheelle, kasvoille ja vartalolle myös erilaisten ihosairauksien hoidon tueksi. Auttaa säilyttämään ihon luonnollisen, happaman suojan. Sisältää ihoa uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne.

300 ml

7,50 (norm. 8,45)

sebamed_olive_face_body_pumppupullo_400ml

DeviSol Mix 10 mikrog.

Yksi tabletti sisältää 10 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini voi tutkitusti auttaa ehkäisemään monia sairauksia, kuten diabetesta, syöpää, nivelreumaa sekä flunssaa. Lisäksi D-vitamiini auttaa kalsiumia imeytymään. Monimakupakkausessa banaanin, mansikan ja päärynän makuisia imeskelytabletteja.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton.

200 tabl.

-15 % (norm. 17,60)

devisol mix

Apobase Oily Creme

Helposti levittyvä rasvainen perusvoide sopii erittäin kuiva ihon päivittäiseen hoitoon tai esimerkiksi täsmähoitona kuiville ihoalueille ja halkeileville kantapäille. Apobase perusvoideperheen rasvaisin ja hoitavin vaihtoehto.

Hajusteeton, parabeeniton.

200 g

8,90 (norm. 10,35)

apobase_oilycreme_200g

Apobase Creme

Keskirasvainen ja hoitava perusvoide herkälle ja kuivalle iholle. Sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön. Apobase creme soveltuu ihon kosteutukseen, hoitoon sekä puhdistukseen. Se imeytyy nopeasti eikä jätä iholle rasvaista tuntua.

Hajusteeton, parabeeniton.

200 g

7,90 (norm. 9,35)

Apobase

Sebamed Liquid Face and Body pesuneste

Hoitava pesuneste sopii koko perheelle, kasvoille ja vartalolle myös erilaisten ihosairauksien hoidon tueksi. Auttaa säilyttämään ihon luonnollisen, happaman suojan. Sisältää ihoa uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on pudas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne.

300 ml

7,50 (norm. 8,45)

sebamed_liquid_face_body_wash_300ml_pumppu