Tarjouksessa Heinäkuussa mm.

AUVOIN

Kotimainen kolmitehoinen nenäsuihke nenän kuivien limakalvojen kosteuttamiseen ja hoitoon. Säilöntäaineeton. Aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille

20 ml

9,90 (norm. 11,35)

BEPANTHEN ANTI-EXEM

Ihon kutina, punoitus ja turvotus voivat johtua esim. ihottumasta, atooppisesta ihottumasta, allergisesta reaktiosta, ihon kuivuudesta tai ihoärsytyksestä. Kortisoniton emulsiovoide lievittää kutinaa ja elvyttää ihon sarveiskerrosta vähentäen raapimisen tarvetta ja auttaen ihoa parantumaan. Tarvittaessa päivittäiseenkin käyttöön.

 

50 g

14,90 (norm. 17,35)

Apteq Biotiini Extra

Apteq Biotiini Extra on hiusten, kynsien ja ihon hyvinvointiin suunniteltu vahva ja monipuolinen biotiinivalmiste. Pieni helposti nieltävä kapseli.

60 kaps

11,95 (norm. 16,25)

BEPANTHEN EYE

Hyaluronihappoa ja dekspantenolia sisältävät silmätipat käytännöllisissä kerta-annospipeteissä kosteuttavat, rauhoittavat, hoitavat ja virkistävät kuivia, ärtyneitä ja väsyneitä silmiä muodostamalla sarveiskalvolle tasaisen, kirkkaan ja erityisen pitkäkestoisen suojakalvon.

Säilöntäaineeton.

Sopivat piilolinssien käyttäjille.

 

20 x 0,5 ml

11,90 (norm. 13,02)

APOBASE LOTION / CREME / OILY CREME

Hoitavat perusvoiteet herkän ja kuivan / erittäin kuivan ihon kosteutukseen, hoitoon ja puhdistukseen. Kaikenikäisten vartaloille ja päivittäiseen käyttöön sopivia.

Hajusteettomia, parabeenittomia ja väriaineettomia. Testaamisessa ei ole käytetty eläinkokeita.

Apobase Lotion on  kevyt (rasvapitoisuus 20%)

Apobase Creme on keskirasvainen (rasvapitoisuus 30%).

Apobase Oily Creme on rasvainen (rasvapitoisuus 60%).

 

250 g

9,90 (norm. 12,90)