Tarjouksessa helmikuussa

Multivita Plus

Multivita Plus on erityisesti aikuisille suunniteltu monivitamiini, johon on lisätty mm. näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia, suonenvetoihin helpotusta antavaa magnesiumia sekä soluille välttämätöntä foolihappoa.

Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.

250 tabl.

22,50 (norm. 24,00)

Systane Complete

Silmätipat suojaa kyynelnesteen kaikkia kolmea kerrosta ja tuo siten pitkäkestoisen kosteutuksen. Pullo säilyy 3 kuukautta avauksesta.

10 ml

17,00 (norm. 18,75)

Apteekki Fluacute Zink+

Heti flunssan ensioireisiin. Kätevä suusuihke lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita. Kolme makua: anis, mustaherukka ja sitruuna-inkivääri.

20 ml

17,50 (norm. 19,79)

Nasolin A-vitamin nenäsuihke

Kosteuttava ja hoitava öljypohjainen nenäsuihke. A-vitamiini edistää limakalvon uusiutumista ja paranemista. Nasolin A-vitamin on säilöntäaineeton ja se sopii yli 1-vuotiaille.

10 ml

7,80 (norm. 8,33)

Rela Tabs

Sisältää Lactobacillus reuteria, joka on yksi tutkituimmista maitohappobakteereista. Soveltuu kaiken ikäisille joko päivittäiseen käyttöön tai esimerkiksi matkan tai antibioottikuurin aikana. Mansikan, sitruunan tai omenan makuinen maitohappobakteerivalmiste purutablettina.

Laktoositon, gluteeniton, maidoton.

90 tabl.

33,90 (norm. 37,35)

Nutridrink Protein

Runsaasti proteiini sisältävä pirtelömäinen täydennysravintojuoma. Yhdestä pullosta saa energiaa 300 kcal ja se sisältää kaikkia päivän aikana tarvittavia ravintoaineita. Nutridrink onkin erinomainen silloin, kun päivittäistä ravinnontarvetta ei pystytä tyydyttämään normaalilla ruolla tai kun proteiinin tarve on lisääntynyt. Juoma maistuu parhaalta jääkaappikylmänä. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lisättyjen värien vuoksi ja runsaan proteiinimäärän vuoksi varoen 3-6-vuotiaille.

4x200 ml

9,00 (norm. 11,95)

Decubal Clinic Creme

Decubal Clinic Creme -voide kosteuttaa, suojaa ja pehmentää kuivaa ja kosteuttta vaativaa ihoa. Erikoispuhdistettu lanoliini takaa iholle pitkävaikutteisen kosteuden. Voide sisältää dimetikonia, joka nopeuttaa voiteen imeytymistä ja hidastaa kosteuden haihtumista iholta.

250 g

9,90 (norm. 13,00)

Priorin Extra

Hiusjuuren täsmäravinne sisältää hirssiuutetta, B5-vitamiinia, vehnänalkioöljyä ja biotiinia. Tuote aktivoi hiusten kasvua ja estää hiusten ohenemista. Priorin extraa tulisi käyttää vähintään 3 kuukautta ja paras tulos ilmenee 6 kuukauden käytön jälkeen.

180 kaps.

82,00 (norm. 103,30)