Tarjouksessa elokuussa

Bethover B12+foolihappo

Mansikanmakuinen imeskelytabletti B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen. B12-vitamiinin vähäinen saanti aiheuttaa muistin heikkenemistä sekä hermosto-oireita. Foolihappo puolestaan edistää normaaleja psykologisia toimintoja. Valmistetta suositellaan mm. ikääntyville, kasvissyöjille ja metformiini lääkitystä käyttäville. B12-vitamiinin avulla elimistö muuttaa foolihapon aktiiviseen muotoon.

Maidoton, laktoositon, hiivaton, sokeriton.

150 tabl.

25,90 (norm. 30,15)

Bethover_B12_foolihappo_50tabl_CMYK_PIENI

Minisun Junior Tähtimarja

Suomalaisille lapsille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Minisun Junior Tähtimarja sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä D- ja C-vitamiinia sekä sinkkiä. Valmiste soveltuu pävittäiseen käyttöön. Tähdenmuotoiset purutabletit ovat lempeän marjaisan makuisia.

Laktoositon, gluteeniton,  maidoton ja liivatteeton.

100+25 tabl.

12,30

Minisun_Junior_Tahtimarja_100tb

Helein Strong Collagen

Ylläpitää ihon nuorekkuutta ja kiinteyttä. Helein Strong Collagen sisältää kliinisesti tutkittua kollageenia hyvin imeytyvässä peptidimuodossa. Lisäksi valmisteessa on C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin muodostumista sekä edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton.

90 tabl.

15,90 (norm. 20,20)

Helein_Strong_Collagen_90tbl_pahvi_purkki._CMYK

Melarest Extra Vahva

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää myös aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Sopii sekä satunnaiseen, että jatkuvaan käyttöön. Makuina mansikka ja salmiakki-lakritsi. Yhdessä suussahajoavassa tabletissa on 1,9 mg melatoniinia.

60 tabl.

17,50 (norm. 20,35)

melarest

Glukosamiini Strong 800 mg

Vahva ja täysin kasvipohjainen glukosamiinivalmiste. Sopii myös kala- ja äyriäisallergisille sekä vegaaneille.  Helposti nieltävä tabletti voidaan tarvittaessa puolittaa.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja gelatiiniton.

120 tabl.

18,90 (norm. 22,35)

glukosamiini_strong_120tabl

Aqualan Duo

Kevyt, kosteuttava ja hyvin imeytyvä perusvoide. Aqualan Duo sisältää 20% glyserolia, joka lisää ihon kimmoisuutta ja notkeutta. Voide soveltuu koko perheen käyttöön.

200 g

8,90 (norm. 10,50)

aqualan_duo_200g

Minisun Monivitamiini Vahva

Sisältää reilun annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Valmisteessa on lisäksi ubikinonia sekä mustikkauutetta. Monivitamiinin avulla varmistat kaikkein tärkeimpien vitamiinien ja hivenaineiden saannin, joiden avulla voit hyvin ja jaksat paremmin. Minisun monivitamiini vahva sopii erityisesti aktiivisille aikuisille, liikkujille, stressistä kärsiville ja ikääntyville.

Laktoositon, hiivaton, soijaton.

120+25 tabl.

20,30

Minisun_Vahva_CMYK_pieni

Beko Strong B12 OD

Vahva B12-vitamiinia (syanokobolamiinia) sisältävä tabletti. B12 on vitamiini, joka toimii elimistössä koentsyyminä mm. proteiini-, rasva- ja hiilihydraattiaineenvaihdunnassa. B12-vitamiinia saa vain eläinkunnan tuotteista kuten maksasta, kalasta, lihasta ja maidosta. Yksi tabletti sisältää 1mg B12-vitamiinia. Pienikokoinen nieltävä tabletti.

Laktoositon, hiivaton, gluteeniton, ei eläinperäisiä aineita.

150 tabl.

24,90 (norm. 29,45)

beko_strong_1mg_B12_100tabl_suusasulava

Rela Drops D-tipat

Sisältää tutkitusti tehokasta Lactobacillus reuteri-maitohappobakteeria, joka on peräisin äidinmaidosta. Lisäksi valmisteessa on D3-vitamiinia. Valmiste soveltuu vauvoille, pienille lapsille ja niille, jotka eivät pysty pureskelemaan tai nielemään tabletteja. Valmiste on turvallinen myös vastasyntyneille. Rela Drops D3-tippojen öljyseos on todettu hyvin siedetyksi. Voidaan sekoittaa ruokaan tai juomaan.

10 ml

17,90 (norm. 22,15)

rela_drops+d3_10ml

Multi-tabs Family

Monivitamiinitabletin koostumusta on uudistettu monipuolisemmaksi ja paremmin tämän päivän ravitsemuksellisia tarpeita vastaavaksi. Uudistunut tabletti sisältää 21 eri vitamiinia ja kivennäisainetta.  Valmisteeseen on lisätty mm. magnesium, biotiini sekä rauta ja esimerkiksi foolihapon määrää on lisätty. Multi-tabs Family sopii aikuisille ja yli 7-vuotiaille lapsille.

190 tabl.

20,90 (norm. 23,15)

multitabs190

Favora puhdistusvaahto

Puhdistaa kasvot ja vesiliukoisen meikin hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Sisältää runsaasti tehokosteuttavaa glyserolia ja sokerijuurikkaasta saatavaa betaiinia, joka rauhoittaa  ja suojaa. Soveltuu kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Hiero vaahtoa kostutetulle iholle ja huuhtele huolellisesti lämpimällä vedellä.

 

150ml

9,90 (norm. 11,55)

favora_puhdistusvaahto_150