Tarjouksessa elokuussa mm.

MINISUN MONIVITAMIINI VAHVA

Aktiivisen ihmisen monivitamiini. Sisältää reilun annoksen mm. D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä sekä lisäksi ubikinonia ja mustikkauutetta. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä.

Laktoositon, hiivaton ja soijaton.

 

120 tabl.

17,90 (norm. 22,25)

MINISUN MONIVITAMIINI EXTRA VAHVA

Aktiivisen ihmisen monivitamiini, joka sisältää 16 vitamiinia ja hivenainetta sekä ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Extra Vahva monivitamiinissa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet kätevästi yhdessä nieltävässä tabletissa, muun muassa 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä reilu annos kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä.

90 tabl

17,90 (norm. 22,25)

DEVISOL 20MIKROG ORIGINAL, MUSTIKKA, NEUTRAL TAI SALMIAKKI

20 mikrogramman vahvuinen d-vitamiinitabletti.

Makuina mieto sitruuna, mustikka, neutraali ja uutuutena salmiakki.

200 tabl

14,90 (norm. 18,50)

MINISUN MONIVITAMIINI TÄHTIMARJA/TÄHTIHEDELMÄ JUNIOR 200 TABL

Minisun Monivitamiini Junior Tähtimarja/Tähtihedelmä on suomalaisille lapsille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää kaikki päivittäin tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet yhdessä tabletissa. Valmiste sisältää mm. foolihappoa, sinkkiä, seleeniä sekä D- ja C-vitamiinia, jotka tukevat lapsen ja nuoren vastustuskykyä. Pienikokoinen ja lempeän marjan- tai hedelmänmakuinen purutabletti.

Laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja liivatteeton. Ravintolisä.

200 tabl

17,90 (norm. 22,25)

DEVISOL STRONG, MUSTIKKA TAI NEUTRAL 50 mikrog

Yksi tabletti sisältää 50 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini voi tutkitusti auttaa ehkäisemään monia sairauksia, kuten diabetesta, syöpää, nivelreumaa sekä flunssaa. Lisäksi D-vitamiini auttaa kalsiumia imeytymään. Sitruksen tai mustikan makuinen imeskelytabletti, tai vaihtoehtoisesti sokeriton, makeutus -ja aromiaineeton erittäin pienikokoinen nieltävä tabletti.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton.

200 tabl.

21,90 (norm. 26,10)

BEPANTHEN EYE 10ml

Hyaluronihappoa ja dekspantenolia sisältävät silmätipat pullossa. Kosteuttavat, rauhoittavat, hoitavat ja virkistävät kuivia, ärtyneitä ja väsyneitä silmiä muodostamalla sarveiskalvolle tasaisen, kirkkaan ja erityisen pitkäkestoisen suojakalvon.

Säilöntäaineeton.

Sopivat piilolinssien käyttäjille.

 

10 ml

14,90 (norm. 16,04)

NASO/NASO FRESH SEESAMIÖLJY RATIOPHARM

Kosteuttaa nenän kuivia limakalvoja. Esimerkiksi nuha, pakkanen ja kuiva huoneilma aiheuttavat nenän limakalvojen kuivumista. Naso Seesamiöljy sopii koko perheelle. Sisältää 100 % seesamiöljyä.

10 ml

7,90 (norm. 9,79)

IDOFORM CAPS

Korkealaatuinen maitohappobakteerikapseli, joka sisältää maailman tutkituinta ja dokumentoitua maitohappobakteerikantaa, Lactobacillus rhamnosus GG:tä.  Lisäksi valmisteessa on Bifidobacterium BB-12– maitohappobakteeria, jota on suolistossa luonnostaankin. Päiväannos 1 kapseli sisältää 1000 miljoonaa elävää maitohappobakteeria. Valmiste soveltuu sekä aikuisille että lapsille päivittäiseen käyttöön. Kapseli voi tarvittaessa avata ja sisällön sekoittaa nesteeseen, ei kuitenkaan kuumaan juomaan.

100 kaps.

24,90 (norm. 28,90)