Tarjouksessa maaliskuussa

Systane Ultra

Silmätipat kosteuttavat välittömästi ja pitkäkestoisesti ilman näön hämärtymistä. Systane Ultra- silmätipoissa on käytetty säilöntäaineena hyvin siedettyä Polyquadia® ja valmiste soveltuu käytettäväksi myös piilolinssien kanssa. Avattu pullo on käytettävä 6 kuukauden kuluessa.

10 ml

13,90 (norm. 15,62)

Systane_Ultra_10ml_

Maitohappobakteeri+B Ratiopharm

Sisältää 6 eri maitohappobakteerikantaaa sekä B-vitamiinia. Valmiste soveltuu päivittäiseen käyttöön tai lomamatkoille. Kapselin voi joko niellä tai avata ja sekoittaa sisällön ruokaan tai pieneen määrään nestettä.

Laktoositon, gluteeniton, soijaton, maidoton.

100 kaps.

18,00 (norm. 21,35)

maitohappobakteeri_ratiopharm_b_100kaps

Multivita Omegalive Strong

Kalaöljykapselit sisältävät vahvan annoksen omega-3-rasvahappoja, jotka tutkitusti mm. edistävät näön pysymistä normaalina ja sydämen normaalia toimintaa. Soikea kapseli on helppo niellä. Valmiste ei sisällä kalaproteiinia, mutta herkimmät kala-allergikot voivat saada oireita.

Annostus: 1-2 kapselia päivässä.

1 kapseli sisältää 1000 mg kalaöljyä, josta 665 mg omega-3-rasvahappoja (josta E-EPA 320 mg ja E-DHA 230 mg).

100 kaps.

18,90 (norm. 21,95)

multivita_omegalive_strong_100kaps

A-vita Plus Nenäsuihke

Öljymäinen nenäsuihke kosteuttaa ja hoitaa nenän kuivia limakalvoja. A-vita Plus-nenäsuihke  sisältää A-vitamiinia, joka elvyttää limakalvoja ja E-vitamiinia, joka suojaa limakalvoja sekä dekspantenolia, joka uudistaa ja kosteuttaa nenän limakalvoa.

20 ml

10,90 (norm. 12,37)

a-vita_plus_nenasuihke

Aqualan Plus

Helppo ja nopeakäyttöinen perusvoide, joka antaa iholle pitkäkestoisen kosteutuksen. Aqualan Plus ei tahraa eikä jätä iholle rasvaista tuntua. Sopii päivittäiseen käyttöön ihon rasvaukseen sekä meikin poistoon ja ihon puhdistukseen.

Hajusteeton, väriaineeton.

200 g

7,50 (norm. 10,50)

aqualan_plus_200g

Melatoniini Extra Vahva

Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää myös aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Sopii sekä satunnaiseen, että jatkuvaan käyttöön. Makuina mansikka ja salmiakki-lakritsi. Yhdessä  tabletissa on 1,9 mg melatoniinia.

100 tabl.

16,90 (norm. 20,35)

Melatoniini_extra_vahva_m

Avene Xeracalm Cream tai Balm Duopakkaus

Kosteusvoide atooppiselle, kutiavalle ja kuivalle iholle. Voide vähentää tehokkaasti kutinaa, rauhoittaa punoitusta ja ihoärsytystä sekä suojaa ihoa. Voidetta voi käyttää rikkinäiselle iholle, sillä se on steriili. Sopii kaikenikäisille päivittäiseen käyttöön.

Säilöntäaineeton, hajusteeton, alkoholiton.

200 ml+200ml

-25 %

avene_xeracalm_cream+balm_200ml

Aqualan L

Sopii koko perheelle päivittäiseen ihonhoitoon. Kosteuttava perusvoide on helposti levittyvä ja hyvin imeytyvä. Aqualan L soveltuu ihon kosteutuksen lisäksi esimerkiksi meikin poistoon, ihon puhdistukseen tai pesuvoiteeksi. Sopii hyvin myös allergiselle ja herkälle iholle.

200g

7,50 (norm. 9,90)

aqualan_l_200g

Multi-tabs Family

Monivitamiinitabletin koostumusta on uudistettu monipuolisemmaksi ja paremmin tämän päivän ravitsemuksellisia tarpeita vastaavaksi. Uudistunut tabletti sisältää 21 eri vitamiinia ja kivennäisainetta.  Valmisteeseen on lisätty mm. magnesium, biotiini sekä rauta ja esimerkiksi foolihapon määrää on lisätty. Multi-tabs Family sopii aikuisille ja yli 7-vuotiaille lapsille.

190 tabl.

19,80 (norm. 23,15)

multitabs190

Aqualan Duo

Kevyt, kosteuttava ja hyvin imeytyvä perusvoide. Aqualan Duo sisältää 20% glyserolia, joka lisää ihon kimmoisuutta ja notkeutta. Voide soveltuu koko perheen käyttöön.

200 g

7,50 (norm. 10,50)

aqualan_duo_200g

Minisun Monivitamiini Vahva

Sisältää reilun annoksen erityisesti vastustuskykyä vahvistavia vitamiineja. Valmisteessa on lisäksi ubikinonia sekä mustikkauutetta. Monivitamiinin avulla varmistat kaikkein tärkeimpien vitamiinien ja hivenaineiden saannin, joiden avulla voit hyvin ja jaksat paremmin. Minisun monivitamiini vahva sopii erityisesti aktiivisille aikuisille, liikkujille, stressistä kärsiville ja ikääntyville.

Laktoositon, hiivaton, soijaton.

120 tabl.

16,90 (norm. 21,35)

Minisun_Vahva_CMYK_pieni

Multivita Magnesiumsitraatti + B6

Sisältää hyvin imeytyvää magnesiumsitraattia,joka suojaa elimistöä monilta aineenvaihdunnan häiriöiltä, antaa lihas- ja sydänsoluille energiaa sekä edistää luuston ja hermoston hyvinvointia. Magnesiumin saantia on syytä lisätä, jos stressi aiheuttaa väsymystä ja ärtyisyyttä, PMS-oireet vaivaavat tai unen saannissa on vaikeuksia. Valittavana joko greipin tai lime-sitruunan makuinen purutabletti tai nieltävä tabletti. Yksi tabletti sisältää 150 mg magnesiumsitraattia ja 2 mg B6-vitamiinia.

90 tabl.

11,50 % (norm. 15,45)

multivita_magnesiumsitraatti_90tabl+purutabl+lime

Priorin Extra

Hiusjuuren täsmäravinne sisältää hirssiuutetta, B5-vitamiinia, vehnänalkioöljyä ja biotiinia. Tuote aktivoi hiusten kasvua ja estää hiusten ohenemista. Priorin extraa tulisi käyttää vähintään 3 kuukautta ja paras tulos ilmenee 6 kuukauden käytön jälkeen.

Laktoositon.

180 tabl.

81,00 (norm. 103,30)

index

Minisun D-vitamiini 20 mikrog.

Yksi tabletti sisältää 20 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini voi tutkitusti auttaa ehkäisemään monia sairauksia, kuten diabetesta, syöpää, nivelreumaa sekä flunssaa. Lisäksi D-vitamiini auttaa kalsiumia imeytymään.

Tabletti on hyvänmakuinen ja sen voi joko pureskella, imeskellä tai nielaista.

Laktoositon, gluteeniton.

300 tabl.

19,90 (norm. 23,55)

minisun_20mikrog_300tabl