Tarjouksessa marraskuussa

Multivita Plus

Multivita Plus on erityisesti aikuisille suunniteltu monivitamiini, johon on lisätty mm. näkökyvylle tärkeää A-vitamiinia, suonenvetoihin helpotusta antavaa magnesiumia sekä soluille välttämätöntä foolihappoa.

Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.

200 tabl.

17,90 (norm. 24,00)

Betolvex

B12-vitamiinivalmiste esimerkiksi ikääntyville, kasvissyöjille, vegaaneille ja keliaakikoille.  B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa sekä normaaleja psykologisia toimintoja. Tabletti on pieni ja helposti nieltävä.

Laktoositon, gluteeniton hiivaton, soijaton ja liivatteeton.

 

150 tabl.

24,90 (norm. 29,45)

Nutridrink Protein

Runsaasti proteiini sisältävä pirtelömäinen täydennysravintojuoma. Yhdestä pullosta saa energiaa 300 kcal ja se sisältää kaikkia päivän aikana tarvittavia ravintoaineita. Nutridrink onkin erinomainen silloin, kun päivittäistä ravinnontarvetta ei pystytä tyydyttämään normaalilla ruolla tai kun proteiinin tarve on lisääntynyt. Juoma maistuu parhaalta jääkaappikylmänä. Ei sovellu alle 3-vuotiaille lisättyjen värien vuoksi ja runsaan proteiinimäärän vuoksi varoen 3-6-vuotiaille.

4x200 ml

9,90 (norm. 11,95)

Avene Redness-relief Moisturizing Protection Cream tai Emulsio

Erityisesti couperosaiholle kehitetyt päivävoiteet ehkäisevät punoitusta sekä lieventävät ihoärsytystä ja kuumotusta.

40 ml

22,90 (norm. 27,00)

Melarest Extra Vahva

Melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron vaikutuksia. Melarest Extra vahva-valmiste sisältää 1,9 mg melatoniinia. Nieltävä tabletti tai mintun makuinen suussa hajoava tabletti. Valmiste on hammasystävällinen ja soveltuu satunnaiseen ja jatkuvaan käyttöön.

100 tabl.

21,50 (norm. 25,00)

Multivita Ascorbin Long 500 mg

Pitkävaikutteinen C-vitamiini-valmiste, joka vapauttaa C-vitamiinia tasaisesti pitkin päivää.  Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

1 tabletti sisältää 500 mg C-vitamiinia.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton ja sokeriton.

200 tabl.

17,50 (norm. 21,35)

Glukosamiini Strong 800 mg

Vahva ja täysin kasvipohjainen glukosamiinivalmiste. Sopii myös kala- ja äyriäisallergisille sekä vegaaneille.  Helposti nieltävä tabletti voidaan tarvittaessa puolittaa.

Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton ja gelatiiniton.

120 tabl.

18,50 (norm. 22,35)

SB12 suuvedet

Suuvedet, jotka ehkäisevät pahanhajuista hengitystä sekä suojaavat hampaita reikiintymiseltä. SB12-suuvesien vaikuttavat aineet, sinkkiasetaatti ja klooriheksidiini, muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän, joka neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavia aineita. Suuvesien natriumfluoridi puolestaan suojaa hampaita reikiintymiseltä. Aamuin illoin käytettynä teho säilyy 24 tunnin ajan. Eri makuja.

500 ml

16,50 (norm. 19,73)

Bepanthen Eye

Kosteuttavat silmätipat kuiville, ärtyneille ja väsyneille silmille. Bepanthen eye kosteuttaa silmiä pitkäkestoisesti ja sumentamatta näkökykyä. Säilöntäaineeton valmiste soveltuu myös piilolinssien käyttäjille.

20x0,5 ml

11,50 (norm. 13,05)

Idoform Caps

Korkealaatuinen maitohappobakteerikapseli, joka sisältää maailman tutkituinta ja dokumentoitua maitohappobakteerikantaa, Lactobacillus rhamnosus GG:tä.  Lisäksi valmisteessa on Bifidobacterium BB-12– maitohappobakteeria, jota on suolistossa luonnostaankin. Päiväannos 1 kapseli sisältää 1000 miljoonaa elävää maitohappobakteeria. Valmiste soveltuu sekä aikuisille että lapsille päivittäiseen käyttöön. Kapseli voi tarvittaessa avata ja sisällön sekoittaa nesteeseen, ei kuitenkaan kuumaan juomaan.

100 kaps.

20,90 (norm. 25,20)

Priorin Extra

Hiusjuuren täsmäravinne sisältää hirssiuutetta, B5-vitamiinia, vehnänalkioöljyä ja biotiinia. Tuote aktivoi hiusten kasvua ja estää hiusten ohenemista. Priorin extraa tulisi käyttää vähintään 3 kuukautta ja paras tulos ilmenee 6 kuukauden käytön jälkeen.

180 tabl.

81,00 (norm. 103,30)

Louis Widmer Eye Contour Cream

Täyteläinen, ryppyjä silottava silmänympärysvoide. Sopii herkälle iholle. Voidaan käyttää kuuriluontoisesti tehohoitona koko kasvoille: huuliin, suun juonteisiin, kaulaan ja dekolteelle. Hajustettu ja hajustamaton vaihtoehto.

30 ml

27,90 (norm. 34,15)

Minisun D-vitamiini 20 mikrog.

Yksi tabletti sisältää 20 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini voi tutkitusti auttaa ehkäisemään monia sairauksia, kuten diabetesta, syöpää, nivelreumaa sekä flunssaa. Lisäksi D-vitamiini auttaa kalsiumia imeytymään.

Tabletti on hyvänmakuinen ja sen voi joko pureskella, imeskellä tai nielaista.

Laktoositon, gluteeniton.

300 tabl.

20,90 (norm. 24,10)

Apobase Creme tai Oily Creme

Apobase Creme on keskirasvainen ja hoitava perusvoide herkälle ja kuivalle iholle. Sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön. Apobase creme soveltuu ihon kosteutukseen, hoitoon sekä puhdistukseen. Se imeytyy nopeasti eikä jätä iholle rasvaista tuntua.

Apobase Oily Creme on helposti levittyvä rasvainen perusvoide, joka sopii erittäin kuiva ihon päivittäiseen hoitoon tai esimerkiksi täsmähoitona kuiville ihoalueille ja halkeileville kantapäille. Apobase perusvoideperheen rasvaisin ja hoitavin vaihtoehto.

Voiteet ovat hajusteettomia ja parabeenittomia.

250 g

9,90 (norm. 12,90)