Tarjouksessa heinäkuussa

Vermanin mansikkatuotteet

Tarjoukseen kuuluvat seuraavat Vermanin mansikanmakuiset tuotteet:

  • Bethover-foolihappo 150 tabl.
  • Relatabs Mansikka 60 tabl.
  • Minisun Nalle D-vitamiini
  • Minisun Metsämansikka
  • Melarest Mansikka

Tuotteet ovat -15% tarjouksessa heinäkuun ajan.

-15 %

verman-black

Triple Dry Roll-on antiperspirantit

Erittäin tehokkaita ja alkoholittomia antiperspirantteja voimakkaaseen hikoiluun. Triple Dry estää hikoilua ja pitää kainalot kuivina. Ne supistavat hikihuokosia, mikä estää hien pääsyn ihon pintaan. Triple Dry antiperspirantit sisältävät kolme kertaa enenmmän vaikuttavia aineita kuin tavalliset antiperspirantit, joten niiden vaikutus säilyy jopa 72 tuntia.

Aluksi tuotetta laitetaan pesun jälkeen iltaisin ennen nukkumaanmenoa neljänä peräkkäisenä päivänä  ja aamulla peseydytään normaalisti eikä lisätä tuotetta. Hikoilun tasaantuessa roll-onia suositellaan käytettäväksi 2-4 kertaa viikossa. Roll-onia lisätään aina iltaisin eikä sen teho kärsi pesun tai suihkun aikana. Saatavilla eri tuoksuja niin naisille kuin miehillekin.

50 ml

9,90 (norm. 11,40)

TripleDryroll-onit

Fiilus Arkeen

Aikuisille ja lapsille sopiva maitohappobakteeri päivittäiseen käyttöön. Fiilus Arkeen sisältää kahta eri maitohappobakteerikantaa; Bifidobacterium lactista sekä Lactobacillus r. GG:tä. Makuina mansikka, persikka-vadelma ja neutraali. Neutraali kapseli sopii FODMAP- ruokavalion tueksi, koska se on täysin kasviperäinen, maku- ja aromiaineeton.

30 tabl.

10,50 (norm. 12,50)

fiilus_top_block_1

Aqualan L

Sopii koko perheelle päivittäiseen ihonhoitoon. Kosteuttava perusvoide on helposti levittyvä ja hyvin imeytyvä. Aqualan L soveltuu ihon kosteutuksen lisäksi esimerkiksi meikin poistoon, ihon puhdistukseen tai pesuvoiteeksi. Sopii hyvin myös allergiselle ja herkälle iholle.

200g

8,90 (norm. 9,90)

aqualan_l_200g

Sebamed Liquid Face and Body

Hoitava pesuneste sopii koko perheelle, kasvoille ja vartalolle myös erilaisten ihosairauksien hoidon tueksi. Auttaa säilyttämään ihon luonnollisen, happaman suojan. Sisältää ihoa uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on pudas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne.

1100 ml

17,50 (norm. 20,60)

sebamed-liquid-1100ml-taytto_100v