Tarjouksessa lokakuussa mm.

Avene Hydrance Aqua-cream in gel

Intensiivisesti kosteuttava ja hoitava voide kuivalle ja herkälle iholle. Päivittäiseen ihonhoitoon ja yönaamioksi. Ohut ja raikas geelimäinen koostumus.

50ml

28,00 (norm. 30,55)

Favora Päivävoide SK 15 tai Yövoide

Kiinteyttävä ja ravitseva päivävoide sk 15 saa ihon tuntumaan sileämmältä ja joustavammalta. Ravitseva yövoide auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista. Aikuiselle iholle.

50 ml

18.50 (norm. 21,30)

Betolvex

B12-vitamiini muistin tueksi. Tukee hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Pienikokoinen nieltävä tabletti.

150 tabl.

23,90 (norm. 30,00)

Rela Drops D-tipat

Sisältää tutkitusti tehokasta Lactobacillus reuteri-maitohappobakteeria, joka on peräisin äidinmaidosta. Lisäksi valmisteessa on D3-vitamiinia. Valmiste soveltuu vauvoille, pienille lapsille ja niille, jotka eivät pysty pureskelemaan tai nielemään tabletteja. Valmiste on turvallinen myös vastasyntyneille. Rela Drops D3-tippojen öljyseos on todettu hyvin siedetyksi. Voidaan sekoittaa ruokaan tai juomaan.

10 ml

19,50 (norm. 22,15)

Physiomer Hyperton tai Menthol Spray

Nenäsuihkeet helpottaa tukkoisen nenän oireita ja vähentää painetta sivuonteloissa.  Physiomer Hyperton ja Menthol Spray sisältävät merivesiliuosta (2,2%), joka poistaa ylimääräistä nestettä turvonneista sivuonteloista osmoottisen vaikutuksen ansiosta. Nenäsuihkeet soveltuvat päivittäiseen käyttöön aikuisille ja yli 2-vuotiaille lapsille.

20 ml

7,90 (norm. 9,19)

Decubal Clinic Creme

Decubal Clinic Creme -voide kosteuttaa, suojaa ja pehmentää kuivaa ja kosteutta vaativaa ihoa. Erikoispuhdistettu lanoliini takaa iholle pitkävaikutteisen kosteuden. Voide sisältää dimetikonia, joka nopeuttaa voiteen imeytymistä ja hidastaa kosteuden haihtumista iholta.

250 g

9,90 (norm. 13,65)

SB12

SB12-suuvesissä sinkkiasetaatti ja klooriheksidiini muodostavat yhdistelmän, joka neutraloi pahanhajuista hengitystä aiheuttavia aineita. Natriumfluoridi puolestaan suojaa hampaita reikiintymiseltä. Aamuin illoin käytettynä teho säilyy 24 tunnin ajan. Ei alle 12-vuotiaille.

Mild (mieto minttu + mentoli): 0,05 % fluoria

Mint & Menthol (minttu + mentoli): 0,05 % fluoria

Duo (eukalyptus + mentoli): 0,2 % fluoria

White (pehmeä minttu + mentoli): 0,2 % fluoria, alkoholiton, poistaa tahroja ja värjäytymiä

Sensitive (pehmeä minttu + mentoli) : 0,2 % fluoria, alkoholiton, ehkäisee vihlontaa, UUTUUS

 

 

500 ml

17,50 (norm. 19,73)

Bepanthen Eye

Hyaluronihappoa ja dekspantenolia sisältävät silmätipat käytännöllisissä kerta-annospipeteissä kosteuttavat, rauhoittavat, hoitavat ja virkistävät kuivia, ärtyneitä ja väsyneitä silmiä muodostamalla sarveiskalvolle tasaisen, kirkkaan ja erityisen pitkäkestoisen suojakalvon.

Säilöntäaineeton.

Sopivat piilolinssien käyttäjille.

 

20 x 0,5 ml

11,90 (norm. 13,02)