Tarjouksessa joulukuussa

Biorion

Kotimainen Biorion on monipuolinen ravintolisä hiuksille. Se sisältää tarkoin harkitun koostumuksen hiusten hyvinvointiin silloin, kun hiuksia irtoaa normaalia enemmän tai ne ovat ohentuneet normaalista, esimerkiksi vaihdevuosien jälkeen, stressin tai laihdutuksen takia.  Valmisteen sisältämät sinkki ja seleeni edistävät hiusten normaalia kuntoa, kupari ylläpitää värin muodostumista. Rauta, E-vitamiini ja B-ryhmän vitamiinit tuovat hiusjuuriin tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita.

60 kaps.

25,90 (norm. 27,30)

Bethover Focus

Sitruksenmakuinen purutabletti päivittäiseen B1-, B5-, B12-, C- ja E-vitamiinien saannin turvaamiseen sekä ajattelun tueksi. B-vitamiinit edistävät normaalia henkistä suorituskykyä ja hermoston normaalia toimintaa. C- ja E-vitamiinit edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

100 tabl.

22,90 (norm. 24,20)

Ophtim Eye Day and Night -silmätipat

Pakkaus sisältää päivä- ja yötipat samassa pakkauksessa. Päiväkäyttöön tarkoitetut tipat sisältävät  0,20 % natriumhyaluronaattia ja yökäyttöön tarkoitetut paksummat silmätipat 0,40 %. Natriumhyaluronaatti kosteuttaa ja suojaa silmiä sekä lievittää kirvelyä, ärsytystä ja roskan tunnetta silmissä. Säilöntäaineettomat silmätipat sopivat käytettäväksi myös piilolinssien kanssa.

Pakkaus sisältää 15 uudelleensuljettavaa pipettiä päiväkäyttöön ja 15 pipettiä yökäyttöön. Avattu pipetti säilyy 12 tuntia.

15 + 15 pipettiä

14,50 (norm. 15,62)

Minisun D-vitamiini 50 mikrog.

Yksi tabletti sisältää 50 µg hyvin imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini voi tutkitusti auttaa ehkäisemään monia sairauksia, kuten diabetesta, syöpää, nivelreumaa sekä flunssaa. Lisäksi D-vitamiini auttaa kalsiumia imeytymään.

Tabletti on hyvänmakuinen ja sen voi joko pureskella, imeskellä tai nielaista.

Laktoositon, gluteeniton.

200 tabl.

23,90 (norm. 26,10)

Melatoniini Orion 1,9mg

Suussahajoava melatoniinivalmiste auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Valmistetta ei suositella alle 18-vuotiaille tai raskaana oleville tai imettäville naisille.

Laktoositon, gluteeniton, liivatteeton, soijaton, hiivaton.

100 tabl.

22,90 (norm. 25,80)

Aqualan L

Sopii koko perheelle päivittäiseen ihonhoitoon. Kosteuttava perusvoide on helposti levittyvä ja hyvin imeytyvä. Aqualan L soveltuu ihon kosteutuksen lisäksi esimerkiksi meikin poistoon, ihon puhdistukseen tai pesuvoiteeksi. Sopii hyvin myös allergiselle ja herkälle iholle.

200g

9,90 (norm. 10,50)

Rela Drops D-tipat

Sisältää tutkitusti tehokasta Lactobacillus reuteri-maitohappobakteeria, joka on peräisin äidinmaidosta. Lisäksi valmisteessa on D3-vitamiinia. Valmiste soveltuu vauvoille, pienille lapsille ja niille, jotka eivät pysty pureskelemaan tai nielemään tabletteja. Valmiste on turvallinen myös vastasyntyneille. Rela Drops D3-tippojen öljyseos on todettu hyvin siedetyksi. Voidaan sekoittaa ruokaan tai juomaan.

10 ml

22,90 (norm. 24,20)

Sebamed Olive Face and Body Wash

Hoitava pesuneste sopii koko perheelle, kasvoille ja vartalolle myös erilaisten ihosairauksien hoidon tueksi. Auttaa säilyttämään ihon luonnollisen, happaman suojan. Sisältää ihoa uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, kosteuttavia vitamiineja, oliiviöljyä sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on puhdas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne.

1000 ml

17,90 (norm. 20,60)

Sebamed Liquid Face and Body

Hoitava pesuneste sopii koko perheelle, kasvoille ja vartalolle myös erilaisten ihosairauksien hoidon tueksi. Auttaa säilyttämään ihon luonnollisen, happaman suojan. Sisältää ihoa uudistavaa pantenolia, hoitavaa allantoiinia, kosteuttavia vitamiineja sekä aminohappoja. Pesun jälkeen iholla on pudas, miellyttävän raikas ja pehmeä tunne.

1000 ml

17,90 (norm. 20,60)