Tarjouksessa lokakuussa mm.

PERSKINDOL GEELI

Kaksivaikutteinen kylmä-kuumageeli, joka viilentää välittömästi, lämmittää ja rauhoittaa nopeasti. Hyvin imeytyvä, lievittää lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Sopii käytettäväksi liikuntasuorituksen aikana ja sen jälkeen, tai muun fyysisen rasituksen jälkeen.

 

100 ml

15,00 (norm. 18,04)

NASOLIN A-VITAMIN

Kosteuttavat ja hoitavat seesamiöljypohjaiset a-vitamiininenäsuihkeet kuivan ja karstaisen nenän hoitoon. 3 erilaista, valmistettu Suomessa.

10 ml

7,90 (norm. 9,37)

THEALOZ DUO

Kaksivaikutteinen silmätippa kuiville silmille. Vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita. Suojaa silmän epiteelisoluja ja lisää kyynelkalvon paksuutta. Ei sumenna näköä. Voidaan käyttää myös piilolinssien kanssa. Säilyy avattuna 3 kk.

Hypotoninen, fosfaatiton ja säilytysaineeton.

10 ml

13,90 (norm. 16,80)

BEPANTHEN ANTI-EXEM

Ihon kutina, punoitus ja turvotus voivat johtua esim. ihottumasta, atooppisesta ihottumasta, allergisesta reaktiosta, ihon kuivuudesta tai ihoärsytyksestä. Kortisoniton emulsiovoide lievittää kutinaa ja elvyttää ihon sarveiskerrosta vähentäen raapimisen tarvetta ja auttaen ihoa parantumaan. Tarvittaessa päivittäiseenkin käyttöön.

 

50 g

14,90 (norm. 17,35)

MINISUN MONIVITAMIINI VAHVA

Aktiivisen ihmisen monivitamiini. Sisältää reilun annoksen mm. D-vitamiinia, kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä sekä lisäksi ubikinonia ja mustikkauutetta. Erittäin vahva koostumus antaa lisäenergiaa joka päivä.

Laktoositon, hiivaton ja soijaton.

 

120 tabl.

18,00 (norm. 22,25)

NOVANIGHT

Kolmivaikutteinen melatoniinivalmiste, joka auttaa nukahtamaan ja nukkumaan läpi yön. Valmisteessa oleva melatoniini lyhentää nukahtamisaikaa ja kasviuutteet vähentävät yöllisiä heräämisiä. 1 tabletti päivässä.

16 tabl

9,70 (norm. 12,00)

MINISUN MONIVITAMIINI EXTRA VAHVA

Aktiivisen ihmisen monivitamiini, joka sisältää 16 vitamiinia ja hivenainetta sekä ubikinoni Q10:tä ja mustikkauutetta. Extra Vahva monivitamiinissa on kaikki tärkeät vitamiinit ja hivenaineet kätevästi yhdessä nieltävässä tabletissa, muun muassa 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia sekä reilu annos kalsiumia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja sinkkiä.

90 tabl

18,00 (norm. 22,25)

DIASPORAL DEPOT

2-vaiheinen tehoyhdistelmä magnesiumia sekä B-vitamiineja stressin ja kiireen jäykistämille ja jumittaville lihaksille sekä hermostolle helposti nieltävän depottabletin muodossa.

30 depottabl.

20,35 (norm. 15,50)

AVENE SOOTHING EYE CONTOUR CREAM

Rauhoittava silmänympärysvoide herkälle, ärtyneelle ja atooppiselle silmänympärysiholle. Lievittää kutinaa, punoitusta, turvotusta ja kiristävää tunnetta.

Kevyt ja hyvin imeytyvä koostumus. Vaikuttavina aineina hyaluronihappo, bisabolol, dextransulfaatti, E-vitamiinin esiaste. Hajusteeton ja säilöntäaineeton. Tuotteella on Allergia- ja Astmaliiton tunnus.

 

10 ml

19,90 (norm. 22,75)

avene_soothing_eye_cont_cream

LINOLA SUOJAAVA BALSAMI

Suojaava Balsami, joka muodostaa iholle hengittävän kalvon. Suojaa ihoa hankauksen (esim. vaatteet, pyöräily, pikkuhousunsuojat), hien, virtsan ja ulosteiden aiheuttamalta ärsytykseltä.

50 ml

13,90 (norm. 15,90)

CALSORIN D3/ PURU CALSORIN D3

Kalsium on luuston tärkein rakennusaine. Sen imeytymiseen tarvitaan D-vitamiinia. Helposti nieltävässä Calsorin tabletissa ja hyvänmakuisessa purutabletissa on 500 mg kalsiumia ja 20 µg D3-vitamiinia.

Molemmat tuotteet ovat laktoosittomia, gluteenittomia ja hiivattomia.

 

100 tabl.

14,90 (norm. 17,60)